Str. Mitropolit Varlaam nr. 54, Iași

Spațiu virtual dedicat elevilor și profesorilor L.T.M.A. Iași

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

”Omul fără învăţătură e ca pământul fără ploaie.”

Te pasionează domeniul artistic? Vrei să afli mai multe din culisele vieții de actor?

?Știm cât de important este să iei decizii referitoare la ceea ce îți dorești să studiezi mai departe. Noi, profesorii consilieri școlari, ne dorim să te sprijinim să devii autonom în ceea ce privește gestionarea propriei tale cariere. Suntem aproape de tine pentru a-ți oferi suport în alegerea unor specializări de liceu sau cariere congruente cu valorile, interesele și abilitățile lor.

?Primul eveniment din cadrul proiectului „Interviu cu viitorul meu” va avea loc joi, 10 februarie 2022, la orele 16.30, prin conectare la platforma ZOOM. Invitata ediției va fi Ana Hegyi, actor și profesor de teatru la Palatul Copiilor din Iași.

?Ce mai aștepți? Notează în calendarul tău electronic sau în agenda ta acest eveniment. Vei putea adresa întrebări în mod direct și vei putea interacționa cu oameni care te pot inspira.

?Nu te-ai înscris încă la eveniment? Elevii care doresc să se înscrie vor primi link de conectare de la profesorii consilieri școlari/ profesorii diriginți sau profesorii responsabilii OSP din școala în care învață.

? Te așteptăm joi, 10 februarie, orele 16.30!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *