Str. Mitropolit Varlaam nr. 54, Iași

Spațiu virtual dedicat elevilor și profesorilor L.T.M.A. Iași

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Parteneri economici

ARCELORMITTAL TUBULAR PRODUCTS IASI

Adresa: Calea Chișinăului nr. 132, Iași, Cod poștal  700180

ArcelorMittal Tubular Products Iași este cel mai mare producător de țeavă sudată din Romania și face parte din Grupul ArcelorMittal, liderul mondial al oțelului, cu operațiuni în peste 60 de țări. Compania produce țevi de oțel sudate longitudinal din bandă laminată la cald sau la rece, pe linii de laminare germane, rusești și italiene. De asemenea, execută profile laminate la rece.

ArcelorMittal este liderul global pe toate piețele mari de oțel, incluzând industria automotive, construcții, electrocasnice și ambalaje, beneficiind de tehnologie, cercetare și dezvoltare de vârf, precum și de materii prime de mărime considerabilă din producție proprie și de rețele de distribuție ireproșabile.

Cu o prezență în industria metalurgică în peste 20 de țări cuprinzând 4 continente, societatea acoperă toate piețele de oțel importante, de la cele emergente la cele dezvoltate. Prin intermediul valorilor sale esențiale de sustenabilitate (dezvoltare durabilă), calitate și conducere eficientă, ArcelorMittal s-a angajat să opereze în mod responsabil față de sănătatea, siguranța și bunăstarea angajaților săi, contractorilor și comunității în care este prezentă.

Integritatea și accentul pus pe resursa umană asigură ca tradiția ArcelorMittal Tubular Products Iași de excelență la fiecare nivel să dăinuie în timp. Angajamentul către oameni, comunicarea deschisă și conducerea eficientă formează temelia procesului de business, considerând resursa umană ca fiind cea mai valoroasă resursă de care depinde succesul întregii companii.

„Transformarea zilei de mâine” este filosofia companiei, presupunând o viziune clară a viitorului, susținută de un set consistent de valori. ArcelorMittal este o companie pe deplin angajată în reflectarea transformării, pe care o definește sub forma: “VIITORUL începe AZI”.

ÎNVĂȚĂMÂNT TEHNIC LICEAL ȘI PROFESIONAL

– PARTENERI STAGII DE PRACTICĂ –

 

SC ANTIBIOTICE SA IASI

Adresa:  Str. Valea Lupului nr.1, Iasi, Cod postal 707410

Antibiotice Iași, cea mai mare fabrică de medicamente din România, este o societate pe acțiuni, acționarul majoritar fiind statul român, prin intermediul Ministerului Sănătății. Compania este listată la Bursa de Valori București, la Categoria I, sub simbolul ATB și are o capitalizare bursieră de peste 900 milioane RON.

Antibiotice, pe parcursul celor șaizeci de ani de continuitate și performanță românească a devenit o societate modernă și competitivă, adaptata pieței farmaceutice actuale, ce face cunoscut la nivel global, un produs autentic românesc.

Prezentă pe piața internă cu un portofoliu de 140 de medicamente generice din 12 arii terapeutice, Antibiotice își continuă consolidarea activității în România, fiind principalul producător de medicamente generice antiinfecțioase și lider în producția de medicamente topice. Totodată, societatea dezvoltă noi alternative generice și accesibile pentru tratarea afecțiunilor cardiovasculare, dermatologice, ale sistemului nervos central, precum și pentru profilaxie și creșterea calității vieții.

Prin implicarea în programe naționale de sănătate alături de Ministerul Sănătății, societatea Antibiotice contribuie la realizarea de importante economii pentru sistemul romanesc de sănătate.

Pe plan internațional, Antibiotice este prezentă în 76 de țări ale lumii cu medicamente condiționate și substanța activa Nistatină (un antifungic utilizat atât în industria farmaceutică, cât și în industria cosmetică), pentru care își menține de trei ani consecutivi poziția de lider mondial.

Evoluția pozitivă și pozițiile de top obținute de societatea Antibiotice atât pe plan național cât și internațional sunt rezultatele investițiilor continue în tehnologiile de fabricație și instruirea forței de muncă (compania are peste 1400 de angajați). Aceste investiții sunt reflectate și în recunoașterea calității produselor marca Antibiotice ca urmare a obținerii certificatelor de calitate recunoscute la nivel internațional.

Fiind o societate interesată de realizarea unor produse de calitate, obținute în condiții de siguranță și securitate a angajaților fără a afecta mediul înconjurător, Antibiotice a fost atestată în februarie 2007 devenind prima societate farmaceutică din România care a obținut recunoașterea implementării Sistemului de Management Integrat pe care îl menține și updatează continuu.

BorgWarner (DELPHI TECHNOLOGIES ROMANIA)

Adresa:  Strada Brătuleni nr. 1, Com. Miroslava, Sat. Brătuleni,  Cod poștal 707307

BorgWarner – recunoscută ca fiind cea mai mare companie din județul Iași și cel mai mare angajator din regiune, cu peste 3000 de angajați. În cei peste 10 ani de activitate, compania și-a consolidat poziția de lider, fiind cel mai mare exportator al județului dar și cel mai mare investitor local. BorgWarner este o companie de tehnologie, axată pe furnizarea de soluții de propulsie pentru vehicule electrice și pentru motoare cu combustie internă, complementar cu rezolvarea provocărilor legate de emisii și economia de combustibil pentru liderii mondiali, producători de componente auto originale, din întreaga lume.

În România, BorgWarner a dezvoltat o unitate de producție la Iași, unde a realizat investiții totale de peste 300 de milioane de Euro. Aici sunt fabricate pompe de înaltă presiune (benzină/motorină) și injectoare pentru industria auto. Produsele fabricate în Iași sunt instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule la nivel global. Portofoliul de clienți al BorgWarner include cei mai mari producători de vehicule de pasageri și vehicule comerciale din Europa, Asia și SUA.

COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC IAȘI

Adresa:  Str. Silvestru 5, Cod poștal 700012  Iaşi / Telefon: 0232 267 772 / 0332 404 713 / Fax: 0232 213 913

https://www.sctpiasi.ro/

Compania de Transport Public Iași SA (pe scurt, CTP Iaşi) este operatorul de transport public local al oraşului Iaşi, având ca unic acţionar municipalitatea ieşeană. Ne-am început activitatea pe data de 1 Octombrie 2016, preluând atribuţiile operatorului anterior (Regia Autonomă de Transport Public), şi deservim cu un total de aproximativ 300 de vehicule (tramvaie, autobuze şi microbuze) o reţea de 29 de trasee însumând cca. 520 de kilometri. Ne implicăm activ în viaţa socială şi culturală a comunităţii locale, iniţiind evenimente speciale în cadrul cărora avem posibilitatea promovării transportului public ca modalitate de îmbunătăţire a calităţii vieţii în mediul urban sau punând la dispoziţie vehiculele de transport public, prin închiriere sau în parteneriat, pentru diverse proiecte. Organizăm, contra cost sau gratuit, călătorii cu tramvaiele de epocă restaurate de specialiștii noştri și evenimente speciale în timpul acestora și suntem deschiși către orice propunere de colaborare. De asemenea, închiriem vehicule din parcul auxiliar si realizăm testarea diverselor tipuri de vehicule în cadrul staţiei I.T.P. proprii.