Str. Mitropolit Varlaam nr. 54, Iași

Spațiu virtual dedicat elevilor și profesorilor L.T.M.A. Iași

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

”Omul fără învăţătură e ca pământul fără ploaie.”

JOB INCUBATOR

Junior Achievement (JA) Romania invită elevii și profesorii LICEULUI TEHNOLOGIC DE MECATRONICA SI AUTOMATIZARI să participe la JA Incubator™! Incubatorul este un program learning by doing destinat elevilor de peste 15 ani prin care aceștia pot accesa gratuit cursuri, experiențe practice cu voluntari – profesioniști din mediul de afaceri și internship-uri care dezvoltă competențele antreprenoriale, digitale și de orientare profesională.
JA Incubator™ oferă experiențe de învățare practice pentru elevii care doresc:
dezvoltarea cunoștințelor, competențelor și a calificărilor necesare pe piața muncii: Job Incubator™
dezvoltarea cunoștințelor și competențele antreprenoriale: JA BizzFactory™
JA BizzFactory™:
JA BizzFactory™ este cea mai importantă componentă a programului internațional de Antreprenoriat Junior Achievement, Antreprenor Junior, reprezentând etapa de aplicare practică a cunoștințelor dobândite în liceu și în cadrul cursurilor de educație antreprenorială, economie și educație financiară.
Echipe de 2-5 elevi, sub îndrumarea unui profesor coordonator, se pot înscrie gratuit cu o idee de afacere, având ocazia să primească mentorat de specialitate din partea specialiștilor din comunitatea de business pentru a pune în practică această idee, să dezvolte un concept de business și să îl testeze pe piață cu suport financiar.
Cele mai bune echipe din țară, cu idei fezabile de afaceri vor fi selectate pentru a primi subvenții de realizare a start-up-ului, iar echipa desemnată câștigătoare după finala națională va reprezenta România la finala europeană a competiției de antreprenoriat, Gen-E.
Toți elevii participanți pot să susțină gratuit testarea internațională ESP și să obțină certificatul internațional – Entrepreneurial Skills Pass după promovarea examenului.
Informații despre calendar și înscrieri pot fi consultate la www.jar.ro/incubator.
Job Incubator™:
Job Incubator™ inspiră și pregătește tinerii pentru a reuși pe piața muncii, ajutându-i să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare unei economii în continuă schimbare. inspiră și pregătește tinerii pentru a reuși pe piața muncii, ajutându-i să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare unei economii în continuă schimbare.Participanții au acces gratuit la peste 50 de cursuri cu certificate subvenționate.
Microsoft Learn: utilizarea aplicațiilor de inteligență artificială la clasă; dobândirea unor noi competențe și certificări profesionale. Cursurile Azure Fundamentals și Azure AI Fundamentals sunt adecvate elevilor indiferent de specializarea acestora.
LinkedIn Learning: Dobândirea unor noi competențe și certificări profesionale pentru cele mai căutate locuri de muncă:
Digital Marketing Specialist: 11 cursuri
Graphic Designer: 11 cursuri
Sales Representative: 8 cursuri
Customer Service Specialist: 8 cursuri
Project Manager: 10 cursuri
Master in demand Professional Soft Skills: 11 cursuri
Informații despre calendar și înscrieri pot fi consultate la www.jar.ro/incubator.
Recomandăm realizarea unei înscrieri până la 31 decembrie 2021. Informații suplimentare sunt incluse și în contul de elev de pe platforma JA Inspire™.
Elevii au deja acces la informații despre Job Incubator™ pe platforma JA Inspire™. Pentru JA BizzFactory™ săptămâna următoare vom organiza două webinare:
? 17 decembrie (vineri) 14:00-16:00 | Webinar elevi și profesori despre Managementul de proiect | conectare la https://jar.ro/bizzfactory-web
Vă mulțumim!
Informații despre calendar și înscrieri pot fi consultate la www.jobincubator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *