Str. Mitropolit Varlaam nr. 54, Iași

Spațiu virtual dedicat elevilor și profesorilor L.T.M.A. Iași

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

”Omul fără învăţătură e ca pământul fără ploaie.”

Cerc pedagogic pentru profesorii din învățământul tehnic – mecanică, din județul Iași

Joi, 8 decembrie 2022, Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări a fost gazda cercului pedagogic pentru profesorii din învățământul tehnic – mecanică, din județul Iași.

Activitățile au inclus o tematică amplă și au facilitat dezbateri și dialoguri aplicate între specialiști, prezentări ale unor activități de succes realizate cu elevii și prin parteneriate educaționale, exemple de proiecte și bune practici în domeniu:

– Rolul CDL-urilor în dobândirea de către absolvenți a acelor rezultate ale învățării transferabile necesare atât pentru integrarea socială cât și pentru integrarea rapidă și cu succes pe piața muncii. (prof. Simina Cîrlan)

Repere metodologice pentru aplicarea curriculumului la clasa a -X-a în anul școlar 2022-2023 (prof. Romică Manea, prof. Doina Hîncu, prof. Alexandru Mihai, prof. Liliana Diaconu)

– Exemple de bună practică privind învățământul profesional și tehnic prin proiectul ROSE – activități de succes prin internship (prof. Maricica Matei, prof. Mihaela Toma)

– Implementarea învățământului profesional dual în cadrul LTMA în parteneriat cu ArcelorMittal Tubular Products și Antibiotice SA (prof. Maricica Matei, prof Mihaela Toma)

– Proiect Erasmus+ E-Learning pentru o școală sustenabilă prin îmbunătățirea lecțiilor (prof. Carmen Biniuc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *